top of page

YOU & EYYE

 

De designklassiekers ken je. Je waardeert ze om hun tijdloze vormen, hun comfort, vakmanschap en vooruit, om hun status. Ze maken een interieur compleet. Dat is waar. Maar maken ze jouw interieur ook bijzonder? Onderscheidend?

Als het iets vooruitstrevender mag zijn, maar zeker zo waardevol, kijk dan eens naar EYYE: een Nederlands merk dat onderstreept wat Dutch Design bijzonder maakt.

We maken innovatieve meubels met karakter. Design voor iedereen die houdt van een persoonlijk interieur dat zich stijlvol onderscheidt.

EYYE promise

respect voor mens en milieu

Elk meubel wordt direct na de bestelling in eigen land geproduceerd. Dat komt niet alleen het milieu en onze economie ten goede, ook kunnen we daardoor de prijzen heel vriendelijk houden.

... de hoogste kwaliteit

EYYE garandeert dat jouw meubel gemaakt wordt met de modernste technieken en met kwaliteitsmaterialen die lang mooi blijven. We selecteren hiervoor de beste leveranciers en ontwikkelen alles in eigen beheer.

... vakmanschap

EYYE meubels worden in Nederland bedacht, ontworpen en gemaakt door ervaren vakmensen.

... transparantie

Je ziet in één oogopslag waaruit je kunt kiezen en alle benodigde informatie staat erbij. Heb je vragen, dan beantwoorden we die met plezier en tot in detail.

bottom of page