top of page
Signatuur_horizontaal_relax.jpg

Innovative seating comfort since 1963

Een zetel moet uitnodigen, verwelkomen, je omarmen en ontspannen, je vanzelfsprekend comfort schenken en je doen wegdromen. Hij moet uit de meest natuurlijke materialen vervaardigd zijn om zo heerlijk mogelijk aan te voelen. Hij moet je meedragen in zorgeloosheid. Hij moet je een gevoel van wellness schenken. Hij draagt een signatuur: JORI.

De JORI signatuur is het resultaat van de gedreven ambitie van Juan Jorion. Hij stichtte JORI in 1963 vanuit een duidelijke missie: het perfecte zitcomfort bieden. Met absolute liefde voor het vak, respect voor de meeste hoogwaardige materialen. Internationale ontwerpers stappen mee in zijn verhaal. Hun ambitie is vandaag relevanter dan ooit. Want duurzaamheid zat reeds verweven in hun genen. Op heden is JORI uitgegroeid tot een internationale referentie inzake tijdloos zitcomfort. Een referentie die trouw zweert aan compromisloos vakmanschap.

3 REDENEN WAAROM JORI

1. Ergonomisch zitcomfort
Doorgedreven innovatie en continu onderzoek naar de actieve levensstijl van onze klanten vormen de basis van het JORI-succes.
Wat is de perfecte zithoogte?
Welke zitdiepte en -helling biedt het meeste comfort? 
Wat is de optimale rugondersteuning?

een selectie van het beste van  JORI  

bottom of page