top of page
Signatuur_horizontaal_relax.jpg

Innovative seating comfort since 1963

Een zetel moet uitnodigen, verwelkomen, je omarmen en ontspannen, je vanzelfsprekend comfort schenken en je doen wegdromen. Hij moet uit de meest natuurlijke materialen vervaardigd zijn om zo heerlijk mogelijk aan te voelen. Hij moet je meedragen in zorgeloosheid. Hij moet je een gevoel van wellness schenken. Hij draagt een signatuur: JORI.

De JORI signatuur is het resultaat van de gedreven ambitie van Juan Jorion. Hij stichtte JORI in 1963 vanuit een duidelijke missie: het perfecte zitcomfort bieden. Met absolute liefde voor het vak, respect voor de meeste hoogwaardige materialen. Internationale ontwerpers stappen mee in zijn verhaal. Hun ambitie is vandaag relevanter dan ooit. Want duurzaamheid zat reeds verweven in hun genen. Op heden is JORI uitgegroeid tot een internationale referentie inzake tijdloos zitcomfort. Een referentie die trouw zweert aan compromisloos vakmanschap.

longueville_landscape.jpg

4 REDENEN WAAROM JORI

1. Waarom klanten JORI kiezen De essentie van elk zitmeubel is en blijft zitcomfort. En laat dat nu JORI’s belangrijkste troef zijn. Sinds meer dan 50 jaar focust JORI op het ontwerp en de productie van absoluut zitcomfort. Zetels die uitnodigen tot ontspanning: fysiek en mentaal. Want alleen uit de perfecte ontspanning van het lichaam volgt de ideale rust voor de geest.

2. Want je koopt niet elke dag een meubel In snel veranderende tijden streeft JORI naar tijdloze vormgeving en klasse. Je koopt immers niet elke dag een nieuwe zetel. Elk nieuw model wordt bedachtzaam ontworpen, bijgeschaafd en verheven tot tijdloze elegantie. Want wat tijdloos is, is ook duurzaam. 

3. Kwaliteitseisen zonder compromissen.  De beste grondstoffen en fijnste materialen, de nieuwste technieken en de meesterlijke hand van onze vaklui vormen het recept voor de hoogste kwaliteit. Want kwaliteit is de kern van het JORI-DNA. Om onze strengste eisen kracht bij te zetten wordt bovendien elke zetel na productie grondig en zorgzaam gecontroleerd. Zo kunnen wij u garanderen dat u het beste zitmeubel in huis haalt.

4 Stielkennis en passie voor het vak. Traditioneel vakmanschap & toegewijde stielkennis vormen de basis van het JORI succes. Want het verwerken van de fijnste ledersoorten en de meest exclusieve stoffen gebeurt door ervaren vakmensen die met passie en liefde voor hun vak, uw zetel volledig op maat maken in onze Belgische ateliers. Want ons streefdoel is compromisloze kwaliteit.

een selectie van het beste van  JORI  

bottom of page