top of page
logo flamish tradition.jpg

Het Flemish Tradition label produceert voor u een ruime collectie zitbanken en zitmeubilair van topkwaliteit. De collectie bevat stoffen en lederen zetels die volledig op uw wensen en interieur zijn afgestemd. Op elke zetel geldt een standaard garantie op mechanische en motorische onderdelen, uitgebreid met een kwaliteitsgarantie op de afwerking. Omdat uw zitcomfort van uitermate hoog belang is, worden de bestaande modellen volledig naar uw wensen en zitgewoonten aangepast. 

Manon.jpg

Puur vakmanschap

Flemish Tradition, een label dat staat voor kwaliteit zonder toegevingen. Van boom tot afwerking, reeds meer dan 40 jaar gedragen door de handen van bezielde vakmensen. Artisanale klasse, uitmuntend vakmanschap: Flemish Tradition is kiezen voor een zetel van hier, bestand tegen de tijd en bestemd voor een actieve levensstijl.

Manon detail.jpg
Manon open infini.jpg
flamisch tradition Polis.jpg

Handgemaakt

Niet de tijd, maar foutloos vakmanschap is van het grootste belang bij het maken van een zetel. Het hele proces passeert langs het geoefende oog en de ervaren handen van gepassioneerde meester-zetelbouwers.

Vullingen

De veringen en vulling van uw zitbank zijn van groot belang voor uw zitcomfort. We maken standaard gebruik van nosag-veren om een optimaal zitcomfort te garanderen. Bovendien gebruiken we voor onze zetels drie types vullingen en kiezen we daaruit de beste oplossing op uw maat.

Zetels op maat

Omdat alle stoffen en lederen zetels met de hand gemaakt worden, kunnen ze moeiteloos aan ieders wensen aangepast worden. En dat zowel op vlak van zitcomfort als van afwerking. Hoogte, diepte en helling of zitpositie en vulling: op uw wensen staat geen grens

George ppl19.jpg
Pierrot decor 2.jpg

Zitcomfort op maat

Ieders zitgewoonten en lichaamslengte verschillen. Daarom is het belangrijk dat u zelf de zithoogte, zitdiepte en rughoogte van uw sofa kunt bepalen. Zo biedt uw zetel u de perfecte ergonomische zithouding. Dat resulteert in minder druk op de wervelkolom en bijgevolg een meer ontspannen gevoel.

bottom of page