top of page

Enjoy life, enjoy your sofa, enjoy Passe Partout,

Deze slogan hadden we van bij onze start in 1998, en hoe meer het verhaal van Passe-Partout wordt uitgeschreven, hoe meer waarde deze slogan eigenlijk krijgt.
“Genieten” van het leven. Willen we dat niet allemaal? Carpe diem, pluk de dag. Geniet van elk moment, van elk klein gelukje. Nog zo een slogan die we bij Passe Partout hoog in het vaandel dragen: “kijk niet alleen naar wat je niet hebt, maar ook eens naar wat je wél (al) hebt”.

We houden van mensen met passie. De energie die ze uitstralen, de fonkel in hun ogen, hun aanstekelijk praten, het geeft motivatie en energie om ons eigen verhaal sterker uit te bouwen. In de reis van het verhaal van Passe Partout hebben we het genoegen gehad om in binnen-en buitenland diverse van zulke mensen, meestal ondernemers, tegen het lijf te lopen. Soms heel toevallig, en dat zijn meestal de interessantste.

Onze missie is om onze passie te kunnen doorgeven aan onze klanten, die het dan weer door vertellen aan hun klanten. En onze missie is pas geslaagd als die eindklant vol passie kan vertellen over zijn aankoop van een product uit onze collectie. Dat hij of zij het zo vertelt dat de fonkel in zijn/haar ogen te zien is.

Onze visie is dat iets moois niet persé duur hoeft te zijn. We zoeken met heel ons team steeds naar betaalbare maar toch kwalitatieve producten. Daarmee ontwikkelen we onze sofas voor in- en outdoor, onze tafels, stoelen, fauteuils, tapijten en nog veel meer. Iedereen die van zijn huis een thuis wil maken, komt terecht in een meubelzaak naar keuze. Daar zijn het de winkeliers en verkopers die onze unieke passie voor interieur 100% delen, die er de meest fantastische ‘thuis’ van kunnen maken. Dit alles samenbrengen en creëren kan alleen in en door een aangename sfeer, een aangenaam team en aangename relaties. 

Enjoy life, enjoy your sofa, enjoy Passe Partout

bottom of page