top of page
Schermafbeelding 2022-09-20 om 14.36.14.png

Voordeelactie stof op EGO en NUVOLA

Laat dit prijsvoordeel bij Rolf Benz NUVOLA en EGO niet aan uw neus voorbijgaan en kies uw favoriete stoffen bekleding uit de meer dan 200 stoffen van de actuele Rolf Benz-collectie.

Tot 30-04-2023 voor de prijs van de goedkoopste stof*!

*Komt overeen met prijsgroep 11, niet combineerbaar met andere acties.

csm_RolfBenz-Aktion-Stoff-Vorteils-Aktion-2x1_aa0cb5f740.png

NUVOLA

Het comfortsysteemprogramma Rolf Benz NUVOLA combineert grenzeloze vrijheid met een ongedwongen nonchalance en transformeert beide in een gevoel om beet te pakken en te genieten. Een groot aantal vrij te combineren, afzonderlijke elementen biedt u de ruimte om al uw ideeën in een stijlvaste ambiance te realiseren.

Plaats de bank als eiland voor ontspanning vrij in het vertrek, voeg het samen als een living landscape om u goed te voelen of sla een spreekwoordelijke brug voor meer opbergruimte en integreer de tafel Rolf Benz 987 - welke keuze u ook treft, hier leiden alle wegen naar uw persoonlijke comfort.

 

En wat betreft uw zitcomfort kan "persoonlijk" zelfs letterlijk worden opgevat: kies geheel naar uw eigen voorkeur voor de zachte, optisch nonchalante stoffering Lounge Deluxe met bijzonder zacht inzitten of het beproefde comfort Lounge Plus met een rustiger zitoppervlak. En elke keer als u op Rolf Benz NUVOLA gaat zitten, voelt u zich weer helemaal thuis.

EGO

De Rolf Benz EGO is duidelijk toegespitst op het  belangrijkste: u en uw wensen. Het aantal combinatiemogelijkheden is indrukwekkend.

 

U heeft de keuze uit 2 basistypes, 5 zitbreedten, 6 combinatiemodellen, 17 zijelementen, 8 pootuitvoeringen, 3 zittingen, 4 zitdiepten en 3 zithoogten. Niet in de laatste plaats vanwege de enorme keuze uit meer dan 200 stoffen en meer dan 100 leren bekledingen wordt uw bank gegarandeerd een uniek exem-plaar.

 

Kies geheel volgens uw persoonlijke smaak voor een van beide Rolf Benz EGO  basisvormen, Type G of Type F. Van klein  appartement tot royale loft: de Rolf Benz EGO biedt u weergaloos zitcomfort in elke denkbare vorm.

Schermafbeelding 2022-09-20 om 14.36.14.png

ACTIE GELDIG TOT 30/04/2023

csm_Stoffvorteil_Nuvola_e8c313aac6.jpeg

BEZOEK ONZE SHOWROOM
TE DIEPENBEEK VOOR MEER INFORMATIE

bottom of page