top of page

Online tools

We blijven verder inzetten op een professionele digitalisering. Zo kan je bijvoorbeeld je bestelling online betalen en de leveringsstatus opvolgen van A tot Z via je account op 'Mijn Neven'.

Maatwerk

Elke locatie heeft zijn specifieke eigenschappen. Bezorg ons dus de afmetingen van je ruimtes en wij leveren werk op maat.

Service

Ook na je aankoop staan we altijd voor je klaar. Voor een optimale dienst na verkoop en verdere vragen zijn we graag telefonisch bereikbaar.

Interieuradvies

Onze interieurspecialisten helpen je met de glimlach verder en zorgen met een klare, verfrissende kijk voor de look die het best bij jou past.

Vast personeel

Meubelen Neven heeft in haar woonwinkel in Diepenbeek 25 vaste medewerkers in dienst. Dankzij hun passie voor interieur leveren ze u dagelijks de best mogelijke service.

Geëngageerd familiebedrijf

Meubelen Neven is een geëngageerd familiebedrijf dat haar passie voor meubelen al 3 generaties investeert . Dat resulteert ondertussen in 90 jaar ervaring.

Diep en breed aanbod

Van landelijk, klassiek en retro tot minimalistisch, strak en trendy. Bij ons tref je de ruimste keuze aan. Meubelen Neven blijft inzetten op hedendaags en betaalbaar design.

Sterk Kwaliteitsgericht

Kwaliteit en duurzaamheid staan altijd voorop, met oplossingen voor ieders budget. Meubelen Neven bouwde doorheen de jaren dan ook een ijzersterke reputatie uit.

Interieur zelf samenstellen

Een deel van ons assortiment is steeds in voorraad en kan onmiddellijk meegenomen worden. Deze pakketten hebben een duidelijke montage-instructie. Zo kan je alles makkelijk zelf monteren.

Eigen leverings- en montagedienst

In samenspraak met de klant leveren we de meubels aan huis. Het is ook mogelijk om de montage over te laten aan ons gekwalificeerd team.

Please reload

bottom of page